Veteranen winnen derby

In Venhuizen-Noord (in de volksmond ook wel Hoogkarspel genoemd) hebben de Veteranen gisteren een uitstekende prestatie geleverd door met 1-4 te winnen van Spirit!

De wedstrijd begon wat rommelig. Spirit kreeg kansen doordat wij slordig waren. Na een minuut of 10 kwam Spirit vanuit (ondertussen de 5e hoekschop) op 1-0 voor. Onze uitblinkende keeper Dennis Weel, tevens man van de wedstrijd wist in deze periode de schade te beperken.

We herpakten ons en probeerden de bal wat langer in de ploeg te houden. Uiteindelijk stuurde Piet middels een dieptebal Jos weg, Jos schoot de bal hard en hoog in de korte hoek bij onze oud Valken1 doelman Niels Konijn. 1-1.

Niet veel later maakte Remco de mooiste goal van de dag door een vrije trap snoeihard en met streep, langs de muur, in de winkelhaak van doelman Konijn te schieten. Uit latere berichten blijkt dat men nu nog bezig is om deze bal uit het doel te zagen.

Na de rust kwamen wij vliegend uit de startblokken. Wij kregen meer ruimte doordat Spirit met (te weinig mensen, dus ongeorganiseerd) druk ging zetten. Deze ruimtes werden prima benut. Uit mooie aanvallen schoot eerst Jos de 1-3 en niet veel later Sjaak, de 1-4 raak.

Daarna pakte doelman Dennis nog de nodige ballen en vond de scheids het wel mooi. Een lekker bokbiertje en veel gezelligheid in de Valkenkantine toe maakte het een zeer geslaagde dag.

(zie onderstaand de 1-4 van Sjaak Laan)

A8193EAB-2A37-44F9-BD6B-FAF6AB36FD6C