Valken doet mee aan actie over gedrag op en rond de velden

In samenwerking met diverse gemeenten, de KNVB en andere verenigingen in de buurt, neemt SV De Valken deel aan het project dat is gestart voor het onder de aandacht brengen van het gedrag op en rond het voetbalveld. Het bestuur van De Valken meent dat we bij onze vereniging dit belangrijke aspect gelukkig wel redelijk op orde hebben, maar ook De Valken gaat het niet altijd goed en is het van belang dat we extra aandacht schenken aan (het verbeteren van) het gedrag. Zo is het project 100% ASONeutraal geboren in samenwerking met het marketingbureau Groeier (www.groeier.nl).

Achter de schermen is in de afgelopen tijd het project ingevuld en zijn de regels afgestemd over hoe we me elkaar om willen gaan op en rond het veld. Het project is genaamd 100% ASONeutraal, welke benaming in eerste instantie wat heftig overkomt – ook bij het Valken-bestuur was dat het geval – maar om verbeteringen te bereiken is het goed om de boodschap indringend over te brengen. En de actie overstijgt ook het belang van De Valken alleen.

Op 25 januari vindt de officiële aftrap van het project plaats bij RKEDO om 11.00 uur. Valken zal daar ook vertegenwoordigd zijn en andere belangstellenden zijn daar natuurlijk van harte welkom.

In het Noordhollands Dagblad is recent ook al een en ander naar buiten gebracht over het project, met onder andere een opvallend geel gekleurde spelerstunnel en borden langs de velden de mooie boodschap voor goed gedrag wordt overgebracht.

Een campagne wordt niet alleen gedragen door de vereniging maar dient bovenal gedragen te worden door de spelers en de bezoekers die de spelers aanmoedigen langs het veld. Het bestuur hoopt dat iedereen bij De Valken zijn beste beentje voorzet om dit project tot een succes te maken.

Meer willen weten over de gedragsregels en de reden van de campagne? Kijk dan even www.asoneutraal.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (12 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (40 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (18 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (14 jaar)
Rein Groot, 15-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken