Bestuur vernieuwt per direct technische staf handbal

Het bestuur van SV De Valken voert belangrijke wijzigingen door in de technische staf van de handbalselectie. Daarbij wordt de samenwerking met trainer/coach Jan Schouten beëindigd, omdat de ‘chemie’ met de speelsters niet voldoende is om met plezier en vertrouwen de slotfase van de competitie in de hoofdklasse tegemoet te zien.

Onder leiding van Jan Schouten heeft het eerste damesteam de promotie naar de hoofdklasse bij het handbal gerealiseerd. Daarmee heeft de echte handballiefhebber Jan Schouten, nu in zijn derde seizoen bij De Valken, een prachtige en onuitwisbare prestatie geleverd. Weliswaar is de actuele situatie voor niemand leuk, maar hoe dan ook kunnen alle betrokkenen terugkijken op mooie jaren bij De Valken. Het bestuur dankt Jan voor zijn inzet en betrokkenheid en wenst hem alle goeds.

De komende tijd zal voormalig tophandbalster Saskia Roukema de training van de handbalselectie op zich nemen. De coaching zal bij de wedstrijden afwisselend in duoverband worden gedaan door Saskia Roukema met Wendy Dekker en Inge Ruijter met Wilma Beerepoot. Met deze tijdelijke oplossing hoopt het bestuur dat het handbalteam zich kan handhaven in de hoofdklasse. Ondertussen gaat het bestuur op zoek naar een nieuwe trainer/coach.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken