Stem op De Valken bij Rabobank Club Support!

Rabobank heeft de actie Rabo ClubSupport gelanceerd. Daarmee biedt de Rabobank kennis, haar netwerk en financiƫle steun aan clubs en verenigingen. Uiteraard heeft Sportvereniging De Valken zich ook aangemeld hiervoor. Zeker vanwege de nadelige gevolgen van de coronamaatregelen, grijpen we als vereniging natuurlijk elke kans op inkomsten met beide handen aan.

Leden van de Rabobank kunnen gedurende de periode van 5 oktober tot en met 25 oktober hun stem uitbrengen op deelnemende clubs en verenigingen. We hopen natuurlijk dat heel veel leden van de Rabobank bij deze actie ook De Valken zullen steunen met hun stem. Des te meer op onze vereniging wordt gestemd, des te mooier de uitkomst kan zijn. In november is de finale van deze actie en worden de resultaten bekendgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Copyright © 2024 De Valken