Van Diepen Van der Kroef Advocaten wordt teamsponsor Valken 2

Met de komst van de nieuwe hoofdsponsor DWB Aannemers, treedt Van Diepen Van der Kroef Advocaten na negen seizoenen terug uit die rol. Het advocatenkantoor neemt daarmee echter geen afscheid van SV De Valken, maar kiest letterlijk en figuurlijk voor het ‘tweede plan’.

In goed overleg met de bestaande Valken 2-sponsor Dalmulder en Partners Financiële Dienstverlening, wordt Van Diepen Van der Kroef de komende jaren de nieuwe sponsor van Valken 2. Dit betekent dat ook Valken 2 in het nieuwe seizoen zijn wedstrijden gaat spelen in de nieuw ontwikkelde kledinglijn. De immer enthousiaste en ondersteunende positie van Valken 2-supporter Ed Kampstra wordt ook in de nieuwe opzet ten volle gerespecteerd.

Dalmulder en Partners Financiële Dienstverlening is het afgelopen seizoen, samen met J&B Stukadoors, teamsponsor geworden van Valken-veteranen en dit vermaarde elftal speelt al in prachtige nieuwe shirts met naamsvermelding van deze ‘Valkenminded’ bedrijven.

Zodra de nieuwe voetbalshirts van Valken 2 met de opdruk van Van Diepen Van der Kroef gereed zijn, volgt een nadere toelichting over de aftredend hoofdsponsor in zijn nieuwe rol.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Jan Koster, 27-06 (60 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken