Herinnering aan Marcel Kenter

Ook in Valkenkringen is zeer geschokt gereageerd op het tragische overlijden van Marcel Kenter. Marcel was heel veel jaren bij het jeugdvoetbal van De Valken betrokken als enthousiaste vrijwilliger. Dat deed hij met veel plezier en betrokkenheid. Bestuurslid Jeroen Bleeker, die Marcel lange tijd meemaakte bij het jeugdvoetbal, drukt het treffend uit in een indrukwekkend artikel in het Noordhollands Dagblad over Marcel als “leuke doener”: “Hij was trainer en ook coach en heel lang betrokken bij de jeugd. Dat vond ik speciaal, omdat hij dat ook deed toen hij zelf nog geen kinderen had. Gewoon, omdat hij er van genoot. Zoiets is van groot belang voor de gemeenschap, de club. De laatste tijd werd het op zijn werk ook drukker, reden waarom hij net was gestopt. Hij was voor De Valken al die jaren een vrijwilliger op wie je kon bouwen.”

Marcel vond het gewoon erg leuk om aan jeugdspelers de liefde voor de sport over te brengen en de beginselen van het voetbal aan hen te leren. Met zijn positieve kijk en de juiste benadering beleefde de jeugd veel plezier met Marcel als trainer en coach. Zulke vrijwilligers zijn van grote betekenis voor een sportvereniging. Je kunt op ze rekenen en ze doen wat hen te doen staat, week in week uit.

Zelf heeft Marcel ook actief gevoetbald, onder het motto dat hij ook de jeugd meegaf: “Gewoon lekker voetballen!”.

Het is nog nauwelijks te geloven dat Marcel is overleden. Wij wensen Paula, Lara en Sanne, de familie Kenter en de familie Laan alle sterkte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken