31 oktober matchday Valken DS1 – Sew 3

Morgen speelt Dames 1 een thuiswedstrijd om 13:15 in de Banne tegen SEW 3. Publiek is van harte welkom!

Balsponsor – Deze wedstrijd wordt gesponsord door Ans Boots. Een leuk detail: Ans is regelmatig bij de wedstrijden van Dames 1 te vinden, maar zij spelen morgen tegen haar dochter Wendy die voor SEW uitkomt. Benieuwd voor wie zij morgen het hardst juicht.. Hartelijk dank voor het sponsoren!

Lootjes – Er worden weer lootjes verkocht door onze jeugd en er zijn weer leuke prijzen te winnen! Deze week bestaan de prijzen uit een high wine/high beer pakket van Eetcafé ’t Ken-Net, een leuk zeep-pakket aangeboden door Drogisterij Graaf, een make-up en verzorgingspakket van Schoonheidssalon Finesse, een fruitpakket van Thuis-Fruit en een douchepakket, aangeboden door Dames 1. De lootjes kosten 1 euro per stuk.

Kanjer – Deze week hebben we zelfs twee kanjers van de week, namelijk de zusjes Abby en Loïs van der Marel. Als dat geen geluk brengt morgen! 🍀

Sporthal – Voor de Banne geldt: Vol = vol. Er zijn geen staanplaatsen. Zin in een kop koffie of een tosti? De sporthal is verplicht om je ID en QR-code te vragen in de kantine. Vergeet deze dus niet mee te nemen!

Tot morgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken