Dank aan balsponsor Databouw

Het was heel druk en gezellig op het Valkencomplex op 22 mei. De balsponsor van de wedstrijd van Valken 1 tegen Woudia was Databouw interieurbouw.

Databouw is het in Purmerend gevestigde interieurbouwbedrijf van Bas Mantel. Zijn zoon en eerste-elftalspeler Kor Mantel is ook werkzaam in het bedrijf, dat bij de Valken ook zichtbaar werk heeft geleverd met de prachtige bar en de speelse pilaar waarop we de balsponsors onder de aandacht kunnen brengen.

Wie zien Bas op de foto met zijn trotse en hartelijke vader, die een zeer trouw bezoeker is van de wedstrijden van Valken 1 en na vele jaren op die manier ook al een warme band met Valken heeft opgebouwd.

De familie Mantel zag een aantrekkelijk duel, waarbij Valken in de tweede helft de winst naar zich toe trok, zeker ook dankzij de gedreven en goed spelende Kor Mantel in de voorhoede, die de belangrijke tweede goal maakte.

Dank aan balsponsor Databouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken