Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Sporting S.

Van de familie Degeling kwam het mooie gebaar om bij de wedstrijd van Valken 1 tegen Sporting S. de bal te sponsoren op naam van Piet en Greet Degeling. Dit uiteraard vanwege het overlijden van hun vrouw, moeder en oma Greet Degeling-Doodeman, van wie het leven voor een belangrijk deel ook in het teken stond van De Valken. Samen met haar man Piet heeft ze een lange periode in de kantine gestaan en het daar gezellig gemaakt voor alle leden en overige bezoekers. Toen Piet Degeling voorzitter werd, was Greet ook in die fase zijn steun en toeverlaat. Piet en Greet Degeling werden zodoende erelid en bezochten de vereniging vervolgens nog heel vaak en genoten volop. Greet heeft veel voor De Valken betekend en De Valken heeft ook veel voor haar mogen betekenen.

In aansluiting op de vraag of de bal mocht worden gesponsord, heeft het bestuur de familie Degeling graag uitgenodigd als speciale gasten. Ook oud-voorzitter Piet kon de hele middag bijwonen en dat maakte het bezoek extra speciaal. In deze bewogen tijd was het fijn dat de familie voorafgaande aan de wedstrijd in een ontspannen sfeer met het bestuur een kopje koffie/thee kon drinken, met elkaar nog wat Valken-herinneringen ophalen om vervolgens de wedstrijd te bekijken. Van de familie Degeling, zo goed als compleet op deze middag, werd ook een mooie foto gemaakt, waarbij Stan Degeling even eerder de kleedkamer van Valken 1 mocht verlaten om erbij te zijn.

Voordat de wedstrijd begon werd een respectvolle minuut stilte gehouden, ingeleid met mooie woorden over Greet Degeling. Als bestuur mogen we overbrengen dat de familie Degeling alle blijken van medeleven uit de Valken-kring, die soms tot ver in het verleden terug gingen, zeer gewaardeerd heeft. Het heeft Piet en zijn familie heel goed gedaan en gesterkt in de gedachte dat Greet ook met haar Valken-achtergrond zeer geliefd was en blijvend herinnerd zal worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Jan Koster, 27-06 (60 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken