DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

Valken 4 on fire

Zoals ik vaker verslagen begin, is het alweer een bijzonder lange poos geleden dat wij u verblijd hebben met een update van Valken 4.
We zijn nog steeds actief in de 6e klasse en spelen zondags vaak op het C-veld (mocht u ons eens willen bezoeken).
Na twee onderbroken seizoen waarin wij zelfs tot de laatste 16 in de beker waren gevorderd, eindelijk weer een seizoen waar wij ‘normaal’ kunnen spelen en 3e helften.

Eerst maar even voorstellen? Onze nieuwste aanwinst is Lars Reus, deze oud keeper staat bij ons voornamelijk op het middenveld. Met zijn lange lokken vaak naar achter gehouden door een sportband herkenbaar. Verder bestaat ons team nog steeds uit, keeper Tom, verdedigers: Tjeerd, Harm, Bas, Bart v/d Gulik en Jelle. Middenvelders: Erwin, Edwin, Kees, Bart Vriend, Dennis, Koen, Menno en Ruud. Aanvallers: Marc en Niels.

De eerste wedstrijden van het jaar waren wisselend, maar wel met succes. De eerste kraker werd helaas verloren, door voornamelijk slecht spel vanuit ons. Echter door een klein wondertje wisten wij toch nog door te bekeren, door vooral veel te scoren. Waarna de Blokkers 2 en Oosthuizen 2 in de knock-out fase het onderspit moesten delven tegen de wervelwind uit Hem.

Dan de competitie. Zoals de trouwe volgers weten, zijn wij haast niet te stoppen. Na 9 gespeelde competitiewedstrijden op 27 punten. 42 doelpunten mee, 12 tegen, staan wij 1e met een verschil van 6 punten, mocht Koedijk 4 alle inhaalwedstrijden winnen. Diezelfde Koedijk was onze eerste wedstrijd. De Stieren van de dijk werden op sportpark de Valken met 4-2 verslagen. Tegen Victoria O 3, de wedstrijd erna, stond invalkeep Bart v. Dulmen op doel, die wij van de selectie mochten lenen, waarvoor dank. Deze ploeg bungelt ondertussen onderaan de 6e klasse. Ook SVW 4, Spartanen 3, LSVV 5, KSV 3, Egmondia 3, Dinna rinna 2 en Flevo 3 werden door de heren van het 4e aan de kant geschoven, als knakworsten die te lang in het sap hebben liggen sudderen en nu geknakt zijn.

Zoals u wellicht begrijpt, tijd voor een feestje. Laten wij deze nou net gepland hebben aanstaande zaterdag. Gelukkig heeft de organisatie met veel inzicht het uitje gepland, want zondag mogen we om 10 uur aantreden in Heiloo, waarna het winterkampioenschap een feit is. Mochten er trouwe fans komen kijken, handtekeningen delen wij alleen na de wedstrijd uit, omdat voor de match onze focus volledig op ons eigen spel is gericht.

Wij zien jullie allen graag de tweede seizoenshelft langs de kant van het C-veld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-03-2024
Ochtend
Ati/Mike de Meijer
Middag
Finn Stapel/Jelle Uhlenbeck

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Cees Ruijter, 28-02 (66 jaar)
Ilse Wagemans, 28-02 (17 jaar)
Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com