Valken-kantine is woensdag 15 maart wederom stembureau

Misschien dat nog niet iedereen weet op wie gestemd gaat worden, maar waar gestemd gaat worden is al wel duidelijk. In de Gemeente Drechterland kunnen inwoners onder andere in de Valkenkantine hun stem uitbrengen voor de verkiezingen van de provinciale staten en de waterschappen. Woensdag zit het stembureau dus bij SV De Valken klaar om u tussen 7:30 uur en 21:00 uur te ontvangen, waarmee we als vereniging voor één dag even niet de sport bovenaan hebben staan, maar een rol vervullen in het democratisch proces.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (12 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (40 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (18 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (14 jaar)
Rein Groot, 15-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken