Sem en Jop beleven als kanjers een leuke Valkenmiddag

Zondag 5 maart waren wij, Sem en Jop, de kanjers van de week. We waren allebei wel een beetje zenuwachtig. Om half 1 waren we in de kantine.

Piet legde ons uit wat we allemaal gingen doen. We gingen eerst naar de bestuurskamer waar werd besproken waar iedereen moest staan.

Daarna gingen we naar de kleedkamer. Hier stond een muziekbox met discolamp en er werd harde muziek gedraaid. Toen iedereen omgekleed was gingen we naar het veld voor de warming up. Giel vertelde ons wat we moesten doen. Al snel konden onze trainingsjassen uit want we hadden het warm van al dat rennen. We gingen nog even terug naar de kleedkamer voor de laatste bespreking en toen liepen we om 14.00 uur het veld op naast de scheidsrechter. Eerst was er een minuut stilte omdat Jaap Sjerps was overleden, hij deed heel veel voor de Valken zoals kleedkamers schoonmaken en thee zetten voor in de rust. Valken won met 1-0, Lorenzo scoorde. Na de wedstrijd mochten onze vaders en moeders ook mee naar de bestuurskamer en kregen we allebei een bal met alle namen van de spelers erop. Hier zijn we meteen mee gaan voetballen op het A-veld. We hebben een hele leuke middag gehad.

Sem Ruiter en Jop Sjerps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Copyright © 2024 De Valken