EUR 6018 voor De Valken van Gemeenschapsveiling

Dinsdagavond 25 april heeft het veilingcomité van de Gemeenschapsveiling aan alle deelnemende verenigingen en organisaties de bedragen uitgereikt die de veilingen in Wijdenes en Venhuizen hebben opgeleverd. De bedragen per deelnemende vereniging zijn een optelsom van de opbrengst van de clubkavels, de inzet van wijklopers en de verdeelsleutel op basis van de muntjes die kopers op de veilingen in de kokers konden stoppen. Dit leverde voor De Valken het prachtige bedrag op van EUR 6018,68.

Net als vorig jaar, sprong met name Zwembad ‘t Hemmerven eruit met meer dan EUR 10.000 en dat is natuurlijk een geweldige impuls voor ons zo gewaardeerde dorpszwembad. Felicitaties voor alle deelnemers en dank aan de leden van het veilingcomité voor hun inzet voor de lokale gemeenschap.

Veel dank aan onze wijklopers die namens De Valken hun bijdrage hebben geleverd aan de veilingcatalogus, te weten Irene Lakeman, John en Carola Vriend, Ron Laan, Elly Sjerps en Koos Laan, die ook aanwezig was bij de uitreiking en op de groepsfoto de cheque van De Valken omhooghoudt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken