Kampioenswedstrijd Valken 4

Aan de volgers van Valken 4 Datum:  02-05-2023
Onderwerp:  Toekomstig kampioenschap Valken 4

Geachte belangstellende,

Via deze brief nodigen wij u van harte uit voor de wedstrijd Valken 4 – Spartanen 3 aanstaande zondag 7 mei om 12:15 uur op het Sportpark De Valken, Koggeweg 45 B, 1607MT te Hem. De reden voor deze uitnodiging is het toekomstige kampioenschap dat bij een gelijkspel al binnen is. Zie de tussenstand hieronder.

Zoals u aan de stand ziet, heeft uw kind/partner uitstekend werk geleverd afgelopen seizoen. We zouden u graag de hand willen schudden om u te bedanken. De thuissituatie is tenslotte leidend als het gaat om de concentratie te kunnen behouden in het veld. En mocht uw kind/partner niet thuis wonen, dan uiteraard de complimenten voor de fantastische opvoeding die deze persoon heeft mogen genieten. Bent u op enig andere manier betrokken, dan een compliment voor de bijzonder goede zorgen die u heeft geleverd.

Schroom niet om langs te komen, neem al uw Rood-Groene kleren mee. En mocht u nog mensen kennen die het ook leuk lijkt, zij zijn van harte uitgenodigd.

Er zal een feestelijke afsluiting zijn na de wedstrijd*. Waarna de spelers de zogenoemde ‘platte kar’ op zullen gaan om de twee dorpskernen te laten mee genieten van hun spectaculaire kampioenschap in de 6e klasse 02.

Wij zien uw komst als een eer.

PS Zou u niks in het veld willen gooien en uzelf gedragen naar de gedragsregels van de desbetreffende club? Anders zijn wij genoodzaakt u een grasveldverbod op te leggen voor onbepaalde tijd. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

PPS Mocht het u lukken, horen wij graag de welbekende liederen “Valken 4 in Vuur en Vlam”, Valken 4 oh-oh-oh op het C-veld wordt gescoord” en “Op een grote paddenstoel Groen met Rode strepen”.

Met vriendelijke groet,

Ruud Kok

Afdeling Public Relations

Valken 4

*Consumpties zijn op eigen kosten, een rondje voor het team wordt op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Copyright © 2024 De Valken