DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Dank aan balsponsor Zangduo ZuSS

De thuiswedstrijd van Valken tegen Strandvogels kende een muzikale balsponsor. Zangduo ZuSS greep de gelegenheid aan om balsponsor te zijn, omdat na afloop van de wedstrijd ZuSS tijdens de Herfstborrel een muzikaal optreden zou verzorgen. Zangduo ZuSS bestaat uit Wendy Vroling en Annette Hooijboer en beide dames zijn goed bekend bij leden en achterban van De Valken. Wendy is bovendien de Lady Speaker en professioneel als ze is wist ze die taak tegen Strandvogels te combineren met het muzikale optreden. Na afloop, en trouwens ook al tijdens de rust, legde ze de speakermicrofoon na gedane zaken snel neer om net zo snel plaats te nemen achter de microfoon in de kantine.

De Herfstborrel was een succes. De kantine zat vol en de aanwezigen genoten volop. Dank aan de kantinecommissie voor de organisatie en inzet op deze dag. Dat het zo gezellig werd na afloop van het gelijke spel (2-2), is tevens in belangrijke mate aan Zangduo Zuss te danken. Wat een spetterende voorstelling was dat zeg! Met een grote variatie aan liedjes, waarbij ze het publiek goed wisten te bespelen.

Dank aan Wendy en Annette, oftewel Zangduo ZuSS, voor zowel het muzikale optreden als de balsponsoring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 16-12-2023
Ochtend
Ati/Jussi Visser
Middag
Stef Obdam/David Homan

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Marije Groot, 10-12 (33 jaar)
Christian Wognum, 11-12 (39 jaar)
René de Koning, 12-12 (49 jaar)
Roos Vriend, 12-12 (12 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com