Gelijkspel Valken tegen koploper Strandvogels

Het werd een steeds groter vraagteken of Valken 1 zou kunnen spelen op zondag vanwege de aanhoudende regen. Maar gelukkig kon het duel tegen koploper Strandvogels gespeeld worden. Het werd een 2-2 gelijkspel en na afloop was er een zeer gezellige herstborrel in de kantine.

Valken startte furieus. Het elftal zette Strandvogels met goed samenspel onder sterke druk en creƫerde ook vele kansen. Valken scoorde ook via Lorenzo van de Beek maar vreemd genoeg werd het doelpunt afgekeurd omdat de keeper zou zijn aangevallen. Kort daarna viel het openingsdoelpunt toch. Michael Helfensteijn was er als de kippen bij op aangeven van Rick Boon, die zelf kort ervoor een hele grote kans waarbij hij alleen op de keeper af ging om zeep had geholpen. Ondanks nog meer kansen voor Valken wist Strandvogels met een gerichte kopbal op 1-1 te komen. Daarna was het wederom Michael Helfensteijn die scoorde, nadat opnieuw Rick Boon, nu met een doorkopbal, de bal voor zijn voeten bracht. De doelpuntenmaker werd er de Man of the Match mee. Maar ook nu kwam Strandvogels terug, met een technisch knap afgerond doelpunt. Bij rust was de stand 2-2.

In de tweede helft was Strandvogels lange tijd de bovenliggende partij. Er was ook een enorme kans voor de Onderdijkers maar gelukkig voor Valken werd die niet benut. Valken zelf kwam met name in het laatste kwartier weer goed voor de dag, maar een doelpunt werd er niet meer gemaakt, dit ondanks de vele hoekschoppen waar het nodige gevaar mee werd gesticht. Een gelijkspel tegen de koploper, die overigens onder leiding van oud-Valken-trainer Martin Glim staat, was op deze middag een prima resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken