DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

Secretaris Simone Hand geeft Valken-bestuur jong elan

Simone Hand is tijdens de jaarvergadering medio november benoemd als secretaris van SV De Valken. Ze volgt daarmee Ron Laan op die dat vele jaren heeft gedaan. Voor het bestuur is dit een mooie ontwikkeling, waarbij de vereniging voortaan mede wordt bestuurd door een jongere generatie. Het bestuur sluit daardoor ongetwijfeld ook beter aan bij de moderne tijd, omdat jonge mensen snel en handig gebruik maken van internet en andere technologie.

Simone Hand is 23 jaar en heeft in januari 2023 de master Fiscale Economie aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Per 1 februari is ze fulltime in dienst bij RSM in Amsterdam, een accountants- en belastingadvieskantoor. Simone zaalvoetbalt bij FC Marlene in Heerhugowaard en is afgelopen twee seizoenen (sinds ze is gestart met zaalvoetbal) geselecteerd voor het Nederlands zaalvoetbalteam. Zo maakte ze mooie trips naar Servië, Italië en Polen mee. Simone tennist ook af en toe.

Vele jaren is Simone al actief bij De Valken. Ze heeft er in de jeugd gevoetbald, een paar jaar de terreindienst gedaan op zaterdag en ze geeft nu training aan de JO12-2 en draait soms op zondag kantinedienst. Simone heeft ook koken als hobby, denk aan het maken van sushi, pasta’s, poke bowls, en salades. De nieuwe secretaris is een liefhebber van wintersport en gaat graag lunchen of dineren met vriendinnen.

Simone: “Van jongs af aan voelt De Valken toch wel een beetje als “mijn cluppie”. Vader Frank is natuurlijk al jaren betrokken in verschillende functies. Mijn eigen voetbalcarrière is bij De Valken gestart. Mijn zusje Myrthe handbalt bij De Valken en mijn moeder Sandra doet ook verschillende dingen voor de vereniging. Ikzelf vind vrijwilligerswerk heel belangrijk en wil mij daarom graag inzetten voor De Valken. Ik ben door voorzitter Siegfried benaderd om een bestuursvergadering bij te wonen om te kijken of de rol van secretaris iets voor mij is. Ik heb een aantal vergaderingen bijgewoond . De sfeer in het bestuur was goed, de vergaderingen waren zowel informatief als gezellig, dus ik was vrij snel overtuigd om de rol van secretaris op mij te nemen. Ik denk dat het een goed moment is dat een nieuwe generatie aan het bestuur wordt toegevoegd.”

Ron Laan is heel blij met zijn opvolger. “Het is het heel fijn dat er opvolging is nadat ik heb aangegeven dat het seizoen 2023-2024 mijn laatste bestuursjaar wordt”, aldus Ron, die als secretaris actief is geweest in de periode 1996-1999 en 2008-2023. “Maar wat nog veel mooier is, is dat er met Simone echt iemand uit de jongere generatie tot het bestuur toetreedt. Hopelijk spreekt dit ook andere twintigers of dertigers aan om deze stap maken. Dat zou heel goed zijn voor De Valken, nu en vooral in de nabije toekomst. “

Ron Laan heeft al gemerkt dat Simone een slimme kijk op de gang van zaken in de vereniging heeft en er ook een praktische draai aan weet te geven. “Dat heeft ze al wel bewezen bij haar inzet voor de terreindienst, het wedstrijdsecretariaat, de kantinedienst en bij jeugdtrainingen. Ze heeft daarbij oog voor hoe je het voor jeugdleden leuk kan maken binnen je club, niet alleen met wedstrijden en trainingen maar ook erom heen. Ze heeft zelf een mooie carrière als voetbalster en die ervaring is van toegevoegde waarde. Ik heb veel vertrouwen in Simone en wens haar veel succes en plezier.”

“Samen voor sportief gedrag”, is een mooie slogan voor Ron Laan en Simone Hand om bij op de foto te gaan als oude en nieuwe secretaris.

1 thought on “Secretaris Simone Hand geeft Valken-bestuur jong elan

  1. Zeer veel dank voor alles wat je voor S.V. De Valken hebt gedaan Ron en nog steeds doet. Het lijkt bijna vanzelfsprekend wat je allemaal doet, maar dat is het natuurlijk echt niet. Wat een staat van dienst! Veel bewondering ook voor Simone die het gewoon aandurft en in het bestuur stapt om jou op te volgen Ron. Heel veel succes Simone!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-03-2024
Ochtend
Ati/Mike de Meijer
Middag
Finn Stapel/Jelle Uhlenbeck

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Majel Langedijk, 04-03 (24 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com