DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Valken moet zich met gelijkspel tegen Kwiek 78 tevreden stellen

De afgelopen weken werd geen verslag gedaan van de wedstrijden, maar via een 3-3 gelijkspel tegen De Rijp uit en een 3-0 thuisoverwinning op Dynamo, was Valken naar de bovenste plaats gestegen. Als koploper trad het elftal dit weekend aan tegen Kwiek 78, dat vanwege onderhoudswerkzaamheden aan het eigen veld was uitgeweken naar het complex van Zwaluwen 30. De wedstrijd eindigde zonder doelpunten en de 0-0 was al met al een terechte uitslag. Zowel Valken als Kwiek 78 hadden goede kansen gekregen op een doelpunt, maar geen enkele keer ging de bal erin.

Het spel was vooral in de beginfase behoorlijk goed. Joris Molenaar knalde al snel van afstand op het doel, maar de keeper van Kwiek 78 keerde de bal en zou dat ook doen bij een vrije trap van Michael Helfensteijn die richting de kruising ging. Diezelfde speler had eerder een veel betere kans, maar ‘vergat’ te schieten en belandde vervolgens steeds verder weg van het doel. Al in de eerste helft, maar zeker in de tweede helft onderscheidde Valken-doelman Joost Volten zich met hele knappe reddingen.

Helaas daalde het spelpeil van Valken naarmate de wedstrijd vorderde en te zien was dat Kwiek 78 beter gewend is aan kunstgras. Het was in de opbouw en voorin bij Valken veel te onrustig om een score af te dwingen. Al waren er desondanks nog hele goede kansen, bijvoorbeeld vlak voor tijd uit een prima corner van Niels Timmer. Een punt dus tegen Kwiek 78, dat een prima ploeg heeft die het andere hooggeplaatste clubs waarschijnlijk ook nog knap lastig gaat maken en wellicht zelfs punten gaat afsnoepen. Aan het einde van het seizoen weten we dus pas of Valken een winstpunt heeft behaald of twee punten heeft verloren. Volgende week speelt Valken thuis tegen Ilpendam en kan het de steun van het publiek weer goed gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com