DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Boeiende sponsoravond op 26 maart

Op dinsdag 26 maart wordt de jaarlijkse sponsoravond gehouden. Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom en om 20 uur start het inhoudelijke programma met als afsluiter de gezellige borrel. Veel sponsors hebben al enthousiast gereageerd op de uitnodiging. Sponsors die dit bericht lezen en nog moeten reageren, kunnen dit doen via het emailadres sponsoring@devalken.com Op de sponsoravond zal het bestuur de sponsors in het kort als eerste informeren over de sportieve en bestuurlijke stand van zaken bij de vereniging. Daarna volgen twee enthousiaste, deskundige sprekers.

Advocaat Marjolein Gobes houdt een interessante lezing over de kansen en valkuilen in het steeds veranderende arbeidsrecht. Hebben al deze wijzigingen geleid tot een werkbaar systeem voor werkgevers dat past bij de arbeidsmarkt anno 2024? Of zijn er slechts “pleisters geplakt” op aloude wetsteksten en zou het arbeidsrecht volledig op de schop moeten?

Na de pauze krijgt organisatiedeskundige Ron Offerman het woord, schrijver van het boek Boeien, Binden & Behouden. De huidige arbeidskrapte is een groot aandachtspunt voor ondernemers, zeker als het de continuïteit en groei van je bedrijf frustreert. Het boeien, binden en behouden van medewerkers is dus een actueel onderwerp voor iedere ondernemer. Ron neemt ons mee aan de hand van een unieke inkijk in de langdurige afwikkeling van het DSB faillissement, waar hij zelf nauw bij betrokken was. Hoe je langs 7 pijlers succesvol en mensgericht kan ondernemen. Inzichten, handvatten, echte verhalen en anekdotes, leuk, vlot en toepasselijk. Na afloop worden enkele exemplaren het boek Boeien, Binden & Behouden verloot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com