DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Ilpendam

Het gastenbezoek betrof deze keer een ‘light’ versie, want zowel Piet Koopman als Timo en Mariska Groot hadden alles al een keer van a tot z meegemaakt. Piet Koopman was de balsponsor bij de wedstrijd tegen Ilpendam. Piet vond het leuk om met zijn kleinzoon Rinze op de foto te gaan, die in de voetbalkooi op het sportcomplex druk aan het voetballen was, maar voor zijn opa graag even tijd vrijmaakte. Vanwege een feestje erna kon Piet de wedstrijd wel zien, maar na afloop kon hij niet blijven deze keer.

Timo en Mariska Groot waren de balsponsor bij de voorgaande thuiswedstrijd tegen Dynamo. Aangezien er die dag niemand van het bestuur was, en dat komt zelden voor, werd het bezoek aan de wedstrijd naar voren geschoven. Mariska was nog bezig met de kantinedienst toen de foto werd genomen waardoor het erelid er alleen op staat, maar Mariska sloot later wel aan in de bestuurskamer, waar samen met het bestuur, de lady speaker, de trainer en elftalbegeleider en de ‘pupillen van de week’ en hun ouders gezellig nagepraat kon worden omdat Valken 1 een opzienbarende tweede helft had gespeeld en van de 0-1 achterstand een 4-1 overwinning wist te maken!

Ooit speelden Piet en Timo nog even samen in Valken 1. Vele jaren later gingen de toenmalige ploeggenoten aan de zijlijn vrolijk op de foto, met nog altijd een warm kloppend hart voor De Valken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com