DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Valken beleeft teleurstellende middag in Onderdijk

Valken 1 heeft in het uitduel tegen Strandvogels dure punten verspeeld. Op een koud en winderig veld wist Strandvogels in de eerste helft drie keer te scoren, waar Valken 1 van de vele kansen er niet een wist te benutten. Daardoor was de opgave na rust al bijna onmogelijk en dat was helemaal het geval toen Strandvogels kort na rust de 4-0 liet aantekenen. Het zat Strandvogels mee bij de doelpunten. Doelman Joost Volten had een hele knappe redding maar doordat de bal nog voor de voeten van een andere Onderdijker kwam werd het toch 1-0. Even later speelden de wind en de op het kunstgrasveld hoog opstuiterende bal Strandvogels in de kaart bij de 2-0. Maar die treffers tellen natuurlijk gewoon wel. Valken had goede kansen via Michael Helfensteijn en Marc Zwagerman, maar tot een doeltreffende afronding kwam het niet. Valken speelde overigens bij vlagen in de eerste helft behoorlijk goed met een aantal flitsende combinaties. Na rust werd het onder invloed van de grote achterstand allemaal wat te gehaast en schoten de ballen op het kunstgras en ook door de wind steeds door. Al met al is er op de winst van de ploeg van oud-Valkentrainer Martin Glim niets af te dingen. Zo’n sof als tegen Strandvogels kan voorkomen. Snel vergeten (alhoewel er ook van zo’n verliespartij te leren valt). Valken mag zich op gaan maken voor het inhaalduel tegen Hauwert op tweede paasdag, waar bij winst de titel van de eerste periode kan worden binnengesleept. Verder bleef de schade in de stand nog enigszins beperkt doordat Sint George gelijkspeelde tegen De Rijp. In de slotfase kan de competitie in de 4e klasse B nog alle kanten op en dat het spannend wordt is wel zeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com