Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – KGB

Het Valken-bestuur biedt jaarlijks op de Gemeenschapsveiling een middag als ‘Speciale gasten van het bestuur bij een wedstrijd van Valken 1’ aan. Deze keer wisten Tim Laan, Jorn Koster, Nick Vriend en Joris Koster de gewilde kavel te bemachtigen. Samen met de aanwezige balsponsors Ruud, Cas en Dex Klaij werd het een gezellige middag. En al helemaal omdat Valken 1 de belangrijke winstpunten wist te pakken tegen KGB.

Tim Laan, Jorn Koster, Nick Vriend en Joris Koster maken De Valken al hun hele leven mee. Maar deze twintigers zijn nog jong, dus dankzij de bestuurspresentatie ‘De Valken als mooie en belangrijke dorpsvereniging’ leerden ze veel bij over de club en zijn historie. Tim, Jorn, Nick en Joris begrijpen nu maar al te goed dat er bestuurlijk best wat bij komt kijken om de vereniging op een goede en leuke manier gaande te houden. Wie weet gaan ze vroeg of laat ook hun steentje daaraan bijdragen. Want al bij het eerste biertje stelden ze zich onomwonden aan het KGB-bestuur voor als respectievelijk voorzitter, secretaris, penningmeester en hoofd scouting. En dat klonk zeer geloofwaardig, haha! Maar de kavel is natuurlijk niet bedoeld om bestuurders en vrijwilligers te recruteren; het gaat om een mooie middag en dat was het met deze kopers.

Nick Vriend, Jorn Koster, Tim Laan en Joris Koster

Ook de andere gasten hadden het naar hun zin. Ruud Klaij meldde zich met zijn zonen Cas en Dex als balsponsor. Ruud doet dat uiteraard met zijn vrouw Willeke, maar die had de pech dat ze in het gips zit met een kuitbeenbreuk. Beterschap gewenst aan Willeke! Wat misschien niet iedereen weet, is dat Ruud Klaij al enige tijd de ‘consul’ van De Valken is. Dat is een bijzondere rol, waarbij je de verantwoordelijkheid draagt om de velden goed te keuren om bespeeld te worden. Op zonnige dagen als tegen KGB is dat natuurlijk geen twistpunt, maar bij slecht weer is die afweging vaak een stuk moeilijker. Ruud doet zijn ‘consul-werk’ op gedegen en betrouwbare wijze, staat open voor discussie maar neemt zijn verantwoordelijkheid als de velden niet veilig genoeg zijn om te spelen of als de velden helemaal de vernieling in zouden gaan door tegen beter weten in te gaan spelen. Spelers willen altijd spelen, zo hoort het ook, maar de uiteindelijke beslissing van de consul verdient altijd respect. Mooi dat Ruud (zelf veteranenspeler) dit doet, dank daarvoor. De jongelingen Cas en Dex vonden het in hun Valken-outfit zichtbaar mooi erbij te horen als gast van het bestuur en hebben duidelijk ook hun interesse voor De Valken. Daar word je als bestuur dan weer blij van, want als jong en oud van De Valken genieten, zijn we goed bezig met zijn allen.

Cas, Ruud en Dex Klaij, maar ook dank aan Willeke voor de balsponsoring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken