Loopgroep De Valken op Rotterdam Marathon!

Afgelopen zondag liep ik voor het KWF de Marathon van Rotterdam. Zonder Loopgroep De Valken was ik nooit zo ver gekomen! Nu is de loopgroep Valken overigens voor lopers van elk niveau te doen, want iedereen loopt zijn of haar eigen tempo. Zo kent de groep een paar fanatieke lopers, maar in overwegende mate willen de deelnemers recreatief trimmen en daardoor lekker fit blijven in een gezellige sfeer. Tegenwoordig staat de loopgroep onder de bezielende leiding van Wallie Bloemer.

Wil je ook eens meedoen? Maak vrijblijvend kennis met deze leuke loopgroep door eerst een paar keer mee te doen om te zien of het wat voor je is. Voor meer informatie of specifieke vragen is er een speciaal emailadres Loopgroep@devalken.com. We trainen op maandagavond om 19.30uur op het Valkenveld.

De marathon werd uiteindelijk door een blessure een helse tocht, maar wel gefinished en een mooi bedrag opgehaald voor het KWF.

1 thought on “Loopgroep De Valken op Rotterdam Marathon!

  1. Klasse Siegfried, zowel de sportieve prestatie als de inzet voor het goede doel. En leuk dat je hiermee de gezellige loopgroep van de maandagavond onder de aandacht brengt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken