Koninklijke onderscheiding voor Timo Groot

Oud-bestuurder en erelid Timo Groot heeft op 26 april in De Roode Leeuw een lintje opgespeld gekregen als Lid in de Orde van Oranje Nassau. Timo kreeg deze koninklijke onderscheiding vanwege zijn verdiensten in de lokale politiek en het waterschapsbestuur en meer in het bijzonder voor zijn langdurige bestuurlijke werk voor SV De Valken (1999-2022) waarbij hij als vice-voorzitter en portefeuillehouder accommodatie een belangrijke rol heeft vervuld bij het nieuwe clubgebouw, het nieuwe handbalveld, de LED-verlichting en de komst van robotmaaiers. En dat allemaal op een zeer betrokken wijze en in goede samenwerking. Op de foto zien we Timo na afloop trots poseren met zijn vrouw Mariska en met waarnemend burgemeester Pieter Dijkman. Gefeliciteerd Timo met deze verdiende onderscheiding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (12 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (40 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (18 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (14 jaar)
Rein Groot, 15-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken