De F1 – Polytechniek bedankt maar weer! (en weer 3 punten)

Het is allemaal zo gewoon, Valken teams in allemaal dezelfde tenues, keurig in dezelfde kleur, maat enz. enz. We krijgen wel eens tegenstanders wie shirten in verschillende (valere) kleuren dragen, geen of niet dezelfde sponsor, andere kleur broek, andere kleur sokken, nee bij de Valken is dat allemaal keurig voor elkaar.
Zo ook bij de F1, deze zaterdag een verassing voor de mannen, allemaal nieuwe sokken, tja sokken zijn sokken zul je denken, nee je moet ze morgen bij de pupil van de week eens bekijken, mooie strakke sokken in rood/groen met even boven de enkels in rood de naam van de Valken geprint. Prachtig gewoon. Zomaar weer even bestelt door de hoofdsponsor POLYTECHNIEK. De jongens waren blij verrast!

De wedstrijd dan, thuis tegen Always Forward F1. De nummer twee uit de competitie. Op 1 wedstrijd na hadden ze alles nog gewonnen. Ze kwamen met ‘maar’ 7 man, dit betekende voor ons wat nieuws, met 7 tegen 7 spelen en 2 wissels, wat altijd een rommelig effect heeft op een wedstrijd. Ook in het veld, 6 tegen 6, dan is zo’n half veld zelfs nog groot. Maar goed, de strijd werd aangevangen, al snel bleek dat Forward inderdaad niet voor niets op de 2e plaats staat. Ze konden lekker ballen. Er ontpopte zich een strijd van jewelste binnen de lijnen, het spel golfde heen en weer. Aangezien Pim in een bloedvorm stak,(of zou het komen dat ze Opa te kijk was) hadden we de overhand voorin en achter hadden de zaak weer goed dicht gespijkerd.

Pim scoorde maar weer 3 keer, weer een mooi aantal en dan te weten dat hij vorig seizoen bijna geen goal maakte. Hij heeft de smaak te pakken. Eindstand was dus weer in ons voordeel. 4 – 2 !!
Weer drie punten in de tas, nu 6 wedstrijden gespeelt in deze klasse, 5 gewonnen en 1 verloren. We mogen niet mopperen.
Volgende week op bezoek bij de nummer 1, als we deze week niet teveel pepernoten eten maken we een kans denk ik, maar het zal niet makkelijk worden!
Het is wat vroeg, 9.15 voetballen, maar we kunnen wat supporters gebruiken op het nieuwe terrein van de Blokkers. Tot volgende week,

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 01-06-2024
Ochtend
Isabel/Milan Vonk
Middag
Luca Bleeker/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Delano Bezuijen, 29-05 (20 jaar)
Wietse Sijm, 29-05 (32 jaar)
Charmaine Boon, 30-05 (33 jaar)
Rick Raven, 30-05 (35 jaar)
Loek Groot, 31-05 (30 jaar)
Nick Redeker, 01-06 (35 jaar)
Tim Stammes, 01-06 (25 jaar)
Copyright © 2024 De Valken