Valken C1

Ongemotiveerd C1 pakt toch nog een punt

Een ongemotiveerd C1 heeft zaterdag weinig laten zien in ANDIJK en mocht de handen stijf dicht knijpen dat Sam in de laatste seconden nog 2-2 maakte.
Valken begon de eerste minuten nog wel aardig en kreeg kansen via Rick en Ton die echter niet scherp reageerden. Asonia pakte de zaken resoluter en scoorde twee keer na overigens zwak verdedigen van De Valken. Valken had totaal geen greep op de wedstrijd: er was geen overleg, weinig beweging, weinig coaching en noem maar op. Eigenlijk had De Valken nog geluk met de ruststand van 2-0.
Na de rust een levendiger De Valken en een minder spelend Asonia. De Valken kwam zo terug in de wedstrijd en werd het 1-2 na goed doorzetten van Rowan. Asonia zakte nu helemaal in, maar De Valken kon niet de gelijkmaker scoren. Vlak voor tijd kwam Asonia toch weer terug en kreeg ook kansen: buitenspel en goed keeperswerk van Nicky voorkwamen de 3-1.
Sluiten we af met het doelpunt van Sam en kunnen we nadenken over de gespeelde wedstrijd.