De competitie door tot en met juni???

Pottemedozie, valt dat weer ff tegen, weer geen voetbal, zo wordt het vanzelf helemaal niks. Volgens de laatste berichten stopt de competitie al in het weekend van 17 april, zeker weten doe ik het niet, maar dit wil zeggen dat we nog maar 4 wedstrijden kunnen spelen in de competitie. Ik hoop dat het niet zo is. Zeker is wel, dat we het 1e weekend van mei al een toernooi hebben, 1 weekje respijt dus. De competitie uitspelen lukt dus al niet meer.

Voor de F1 is dat de 3e keer dit seizoen, uit de 1e gingen we vandaan vanwege te zwakke tegenstand. Door de late instroming in de 2e competitie konden we die ook niet afmaken en nu de 3e komt ook niet tot een goed eind. Daarnaast zitten we nog in de Amstel malt cup van de KNVB. Ik weet niet op dat nog wat wordt. Ook die wedstrijd was afgelast en er heeft zich nog geen vervolg aangekondigd.

Gelukkig hebben diverse verenigingen al aangegeven in mei en juni door te willen voetballen. Wie weet krijgt dat een vervolg, het zal mooi zijn om naar de vakantie toe gewoon door te blijven ballen.
Vandaag dus geen voetbal, gisteravond (vrijdag) nog wel even naar het veld geweest. 6 Valken mannen doen mee aan de cursus voor voetbal trainer, dit biedt de vereniging, als ze blijven, perspectief. Gisteravond mochten ze het talent laten zien aan de E’tjes van de Valken. Cursus leider, dhr Bakker, was in ieder geval goed te spreken.

Verder dus weinig nieuws, laten we hopen dat het vandaag de laatste onderbreking was. Volgende week uit naar de Blokkers, de kampioen van de najaarscompetitie. Kijken of we daar klaar voor zijn. Je leest het volgende week weer.
Prettig weekend verders,
Groetjes.

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 01-06-2024
Ochtend
Isabel/Milan Vonk
Middag
Luca Bleeker/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Delano Bezuijen, 29-05 (20 jaar)
Wietse Sijm, 29-05 (32 jaar)
Charmaine Boon, 30-05 (33 jaar)
Rick Raven, 30-05 (35 jaar)
Loek Groot, 31-05 (30 jaar)
Nick Redeker, 01-06 (35 jaar)
Tim Stammes, 01-06 (25 jaar)
Copyright © 2024 De Valken