DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstrijdsecretariaat: Simone Hand, 06-15211021 (zat.) en Frank Hand, 06-53890680 (zon.)

vadaveilingwedstrijd geslaagd!

De vadaveilingwedstrijd die afgelopen zaterdag op het terrein van vada aan de Westerbuurt werd gespeeld is een groot succes geworden. ‘Zoveel supporters hebben we nog nooit gehad’ waren de woorden van vada-2 speler Dick Dalmulder tijdens het duel. En er stond inderdaad veel volk langs de lijn welke bijna allemaal na afloop van het treffen in de vadaveilingwedstrijdtent te vinden waren.

Om 14:20 kwam de spelersbus van Valken 5 het vada-terrein op rijden en werd het materiaal onder het toeziend oog van materiaalman / mental coach etc. etc. Der Weisse uit de laadruimtes gehaald en het complex opgetild.

Aldaar werd er een broederlijk feest gevierd tussen Valken-helden, Valken-heldenaanhang en Valken-heldensupporters en vada-spelers en aanhang. Het buffet van Sebastiaan was prima, het bier was precies op temperatuur en de muziek: voor ieder wat wils.

De geflatteerde 7-2 nederlaag van de helden was door hen dan ook snel vergeten. Noemenswaardig natuurlijk de goal van Der Weisse die continue buitenspel wist te staan, maar scheidsrechter Hink kon dit niet goed beoordelen mede bij gebrek aan een vada-vlagger. De 2e goal, een snoeiharde kopbal van Frank achter zijn oom Jan was schitterend. De voorzet vanaf de achterlijn van Dennis was precies op maat.

Pogo had vandaag de kans om tot tweemaal toe zijn broer vanaf de penaltystip te verschalken. Tot tweemaal toe lukt hem dit niet, het deerde hem weinig zo liet hij na afloop blijken.

In de rust was er voor de helden geen kopje thee gezet maar kwam vada met verdovende middelen – een blad bier – aanzetten. Zelf namen zij een sportdrankje en is het dus logisch dat ze van Valken 5 weten te winnen.

Bij Vada een aantal gastspelers. De al eerder genoemde Der Weisse, die in trainingsbroek een aparte verschijning bleek met dit mooie weer. Djokke S. maakte na jaren zijn rentree in het heldentenue en dit ging hem – met hier en daar een mispeer (gevolgd door een bulderlach) – goed af. Tot slot had ook vada 1-speler Corné Jansen het heldentenue aangetrokken. Corné liep derhalve als spion voor vada in het veld……. Of zoiets….

Een fotoverslag staat inmiddels weer online. Klik hier maar voor de sessie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-12-2023
Ochtend
Isabel/Usama Almohammed
Middag
Jelle Bleeker/Tim Weeverink

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Sem Bleeker, 28-11 (19 jaar)
Carla Laan-Meissen, 29-11 (59 jaar)
Gido Sjerps, 29-11 (13 jaar)
Erwin Feller, 30-11 (26 jaar)
Lynn Koster, 30-11 (29 jaar)
Haan, 02-12 (57 jaar)
Tom Laan, 02-12 (20 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com