de Valken E3 vervolgt oefencampagne

Hallo leesboppers,

daar zijn we weer, we hebben er weer een oefenpotje op zitten, na de vorige week dik gewonnen wedstrijd tegen ASV stonden nu de geel-roden van West Frisia E3 tegenover ons.

We kwamen deze jongens ook tegen in de F1-1e klasse van afgelopen seizoen, het beloofde dus een mooi potje te worden.
Net als vorige week gingen we gedreven van start, we waren veelvuldig in balbezit maar er was moeilijk door het Enkhuizer blok heen te breken, ze stonden goed en waren beresterk. Helaas gingen alle schoten net over, net naast of ‘smoorden’ tussen de vele kleine beentjes voor de goal. Een keer of vier of vijf kwam de tegenstander er snel uit, dit resulteerde in 2 goals, zij wel, wij niet dus. Ruststand 0 – 2.

Maar goed, niet getreurd, het was prachtig weer, vol goede moed de tweede helft, nu met Pim in de spits, dan gebeurt er altijd wat, (ook wel eens met de tegenstander) binnen het kwartier werd de 0 – 2 omgetoverd in een 2 – 2 tussenstand, een dikverdiend resultaat.. totdat, weer zo’n countertje, toch weer een tegengoal, wel een mooie, maar ja 2 – 3.

We gingen nog fel op jacht naar de gelijkmaker, maar het zat er niet in. Nog even penalties in de stromende regen en klaar waren we. De tweede oefenpartij zit erop. Veel geleerd, lekker gevoetbald, de verdere week even rust. Op naar het ‘klein Drieban toernooi’ a.s. zaterdag bij de buren ASV.

We krijgen de smaak aardig te pakken, tis even wennen, E-pupillen, 2 x 25 minuten spelen i.p.v. 2 x 20 minuten, 2 x in de week trainen i.p.v 1 x en na de succesvolle F-jaren wordt er wat van ons verwacht. Nou we zullen zien. Volgende week mogen we aan de bak.