A junioren krijgen 2 punten tekort!!!!!

Je hebt wel eens van die wedstrijden waar je als trainer vantevoren tekent voor een gelijkspel maar achteraf teleurgesteld bent met dat zelfde gelijke spel.Men weet dat het altijd moeilijk is uit tegen HSV sport maar dat je ook tegen de scheids moet voetballen is en blijft eigenlijk te gek voor woorden
De man maakte zich steeds belachelijk door heeeeeeeeeel traag te fluiten waarbij soms het fluitsignaal niet te horen was.Het neemt niet weg dat Valken door 2 blunders erg goedkoop binnen 7 minuten op 0-2 kwam te staan maar er daarna een spannende wedstrijd ontstond met over en weer kansen.
Bij 1 van de tegenaanvallen van HSV sport,ging de buitenspelval open maar de balbezittende speler ging er alleen tussendoor.Op zich een prachtige en prima aktie was het niet dat de teruglopende spits de bal een tikje meegaf aan de doorlopende speler en dus was het op dat moment buitenspel!! NEE zei de scheids en de 1-2 was gemaakt!!Een woedende trainer en grensrechter maar hij herriep zijn beslissing niet.RUST
Na de rust het zelfde beeld met veel meer kansen voor De Valken dan voor HSV sport maar zoals zo vaak……geen score.Na flink doordrukken werd dan toch de bevrijdende 1-3 gemaakt en men dacht dat het wel gespeeld was maar de scheids wilde daar niet aan mee werken en gaf een penalty waardoor deze scheids eigenlijk voor 5 weken geschorst zou moeten worden!
Dus was dat de 2-3 en ja, u begrijpt het al een ‘Hoorns kwartiertje’ begon en we kwamen onder grote druk te staan en al snel was de 3-3 een feit en ook nog bijna 4-3!!
Al met al ben je beter maar tegen 12 man is het altijd moeilijk spelen en uiteraard moeten de spitsen aanstaande zondag maar eens laten zien waarom ze spits staan!!