Valken Dames 1 wint

De 1e thuiswedstrijd van dit seizoen heeft de volle winst opgeleverd: 5-2
Om 10.30 floot scheids Co voor de eerste maal en al snel was duidelijk dat we beter waren als de tegenstander Kolping Boys en het wachten eigenlijk alleen was wanneer het eerste doelpunt zou vallen. Na een aantal goede kansen die gemist werden, was het uiteindelijk Guda die een goede corner van Patricia min of meer binnenliep:1-0. Kort daarna was het een ‘voorzet’ van de hard werkende Myra die gedragen door de wind prachtig in 1 keer binnenviel:2-0.
Dit was ook de ruststand en de trainer was eigenlijk wel tevreden, maar vond alleen dat we toch te weinig gescoord hadden. De verdediging met een uitblinkende Jolanda kreeg een compliment en met Liesbeth voor Silvia begonnen we aan de tweede helft met wind tegen.
Het eerste halfuur van de tweede helft werd er prima gevoetbald wat resulteerde in een prachtig doelpunt van Sanne L.(3-0), een benutte strafschop van Patricia (4-0) en nog een mooi doelpunt van de ingevallen Mandy (5-0)
Het laatste kwartier werd er bij ons flink doorgewisseld wat helaas het spel niet ten goede kwam, zodat Kolping Boys nog 2x konden tegen scoren (toch jammer!!)
Al met al toch een prima wedstrijd en een dik verdiende overwinning.

PROGRAMMA WEEK 38: DI 14-9 19.30 TRAINEN
DO 16-9 20.00 TRAINEN
ZO 19-9 14.00 HSV-VALKEN
VERTREK: 12.15 AUTO