E3 de punten worden wederom verdeeld

Kijk, er zijn van die dagen, dan krijg je waar voor je geld, oftewel je ziet dan waarvoor je het allemaal doet.
Zaterdag 30 oktober 2004 op het Valken terrein, veld B1, Valken E3 – ASV E1.

Een ware topper in onze competitie, de nr 2 tegen de nr 3. Uit was het 5-5, dit beloofde dus wat. Alle neuzen van de Valken mannen stonden de goeie kant op. En jawel, Christian was beter, sorry Christian voor de spraakverwarring in de vorige melding. De griep had je te pakken, maar vandaag stond je er weer.

Met z’n negenen gingen we de strijd aan, nou een strijd werd het, om elke meter moest geknokt worden. ASV zat er bovenop. Pim was in heel goeie doen vandaag, je kon zien dat de training niet voor niks geweest afgelopen weken. De pass ging goed en ook de bal kreeg goed op z’n donder vanuit de rechterschoen.

Dit resulteerde in een hele mooie goal van de spits, na een goede pass van Mitch brak Pim door en knalde snoeihard in de goal. 1-0, klasse!
ASV had eigenlijk niet veel in te brengen de eerste helft, helaas kwamen ze ietwat gelukkig op 1-1, een hard voorgeschoten bal werd in de verdediging verkeerd verwerkt. Zo werd Kees door zijn eigen team gepasseerd. Iet wat teleurgesteld gingen de mannen op zoek naar de voorsprong, helaas de bal wilde er niet in.

De tweede helft vol goede moed er weer tegenaan. Met Leon op de goal deze keer kon Kees weer een keer lekker ballen. Nou het werd een tweede helft op het scherpst van de snede. Prachtig, al snel kwamen we op 2-1 door wederom een mooie goal van Pim. Lange tijd zag het ernaar uit dat we de 3-1 zouden maken, totdat de mid-mid van ASV iets te veel ruimte kreeg, een keihard schot volgde, onderkant lat, achterhoofd Leon, goal. 2-2. (we hebben dus 4 x gescoord, maar toch was de stand 2-2)
Daarna pakte ASV het goed op, alle zeilen moesten bijgezet worden om de 2-2 vast te houden. De kansen kwamen er nog aan beide kanten, maar helaas de eindstand was bepaald. Na 25 minuten en 45 seconden maakte de scheids er een eind aan (aan de wedstrijd) Gelukkig maar, want ASV plaatste net een gevaarlijke counter. (Leon had hem wel gehouden hoor…..)

JONGENS BEDANKT, zoals ik in de eerste regel zijn, dit zijn de mooie wedstrijden, hiervoor trainen we nu 2x in de week op die vervelende positiespelletjes, je ziet het tijdens de wedstrijden op zaterdag komt dat er allemaal uit.
Veel plezier deze week, jullie horen nog wat we volgende week zaterdag gaan doen.

Gr.
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken