E3 moet koploper laten gaan, helaas

We hadden stille hoop, afgelopen week 2 x scherp getraind. Vandaag moest het gaan gebeuren, uit naar de koploper. De Zouaven E3.
De stand voor vandaag was zo dat wij 7 punten achter hen staan op de 2e plaats, echter wij hebben 2 wedstrijden minder gespeeld, met andere woorden we staan maar 1 verliespunt achter.
Door het geklungel bij de KNVB stelt de hele najaarscompetitie eigenlijk niet veel meer voor. Door het voortdurend wisselen van teams, de een eruit, de ander erin, E2 wisselen voor E3, twee weken niet spelen tijdens de herfstvakantie enz enz. Als je dan al tegen het team gespeeld hebt die eruit gehaald vervalt die wedstrijd, lang verhaal kort, er klopt geen barst meer van.

Maar goed, de wedstrijd, om in verliespunten voor ze te komen moest er dus gewonnen worden. Zoals gezegd, we stonden op scherp. Met fantastische weersomstandigheden, wie had dat verwacht na gister, begonnen we vol goede moed. Al snel bleek dat de Zouaven niet voor niets bovenaan staat, we werden gelijk onder druk gezet. Keeper Kees kreeg de ene bal na de andere te verwerken.
We zien het veel bij de wedstrijden op tv, de dode spelmomenten worden steeds belangrijker en gevaarlijker. Uit 2 van die momenten wisten de strekers 2x te scoren en iets daarna zelfs nog een 3e erachter. Oeps kwartiertje gespeeld, 3-0 achter, dat zijn we niet gewend. Gelukkig bleven we knokken, nog voor de rust kwam de spanning in de wedstrijd terug door 2 mooie goals van Christian, met 3-2 naar de limo, daar mochten we niet over mopperen.

De tweede helft was van een iets ander kaliber, we knokten ons helemaal leeg, echter tegen de fysieke kracht van de (niet meer) bloemkoolbouwers konden we niet op. Bijna elk duel werd goed aangegaan, maar ze waren net effe sterker of slimmer, handje erbij, schoudertje, armpje je kent het wel. Op de training zie ik niet anders, maar in de wedstrijd zijn onze mannen nog effe te lief.

Binnen no time stonden we met 6-2 achter, 6-3, 7-3 en tenslotte nog 7-4. Met andere woorden we verloren een competitie wedstrijd, dit was sinds Woudia F1 uit in April 2004 niet meer gebeurd. Dat is dus even slikken.

Maar absoluut niet getreurd, ik heb het de mannen na de wedstrijd uitgelegd, op deze manier verliezen is niet erg, uiteraard wil je altijd winnen, maar als je verliest moet je in ieder hebben laten zien dat je ervoor geknokt hebt. Nou dat hebben ze zeker gedaan, voor alle 9 mannen een compliment.

Nog 3 weken competitie, dan zit de najaarsreeks erop, we moeten 12 wedstrijden totaal halen, nou dat redden we dus lang niet, we zitten nu 7!
Volgende week wacht VVW thuis weer op ons, het wordt nu uitspelen, laten we hopen dat Zouaven thuis nog een keer komt. Wie weet!

Gr.
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken