De Valken stijgt bij winst op Westfriezen 3 plaatsen

DE VALKEN – Westfriezen

Zondag 19 december 2004 – aanvang 14.00 uur

Wij heten u van harte welkom op ons sportcomplex De Drieban voor de thuiswedstrijd tegen Westfriezen in de derde klasse A KNVB.

Andermaal ontvangen wij een vereniging die zich volgend jaar ook mag gaan opmaken voor het 75-jarig jubileum. Sedert het seizoen 2002-2003 speelt Westfriezen niet onverdienstelijk in de 3e klasse en eindigde als zesde en in het vorige seizoen als derde.
Vorige week kregen zij met 4-0 op hun broek van de huidige koploper en kampioenskandidaat Alcmaria Victrix. Dit alles ondanks het feit dat Westfriezen de betere ploeg zou zijn geweest?!

Vorige week eindigde het duel De Valken – Limmen voor ons in een mooie 3-1 overwinning dankzij doelpunten van aanvoerder Peter Bakker, Lennard (Lenniegoal, red) Groot en ons goudhaantje Mike Leegwater.

Trainer Wim de Haart zit zijn laatste niet gewenste schorsing uit zodat hij volgend jaar weer gewoon op de bank mag gaan plaatsnemen. Hopelijk zal hij weinig ‘stresskippen’ voor, tijdens en na de wedstrijd ontmoeten ter voorkoming van escalatie. Overigens gaat hij natuurlijk er van uit dat zijn jongens zich voor de volle 100% zullen inzetten om nog voor de roemruchte winterstop een mooie sprong op de ranglijst te gaan maken; bij winst streven wij onze tegenstander zelfs voorbij.

Wij wensen u een sportieve, plezierige en ontspannen wedstrijd toe.

Met rood groene groet,
Der Weisse

Bezoek de site: www.devalken.com met altijd het laatste nieuws van onze vereniging, uitslagen, programma, verslagen, nostalgie en natuurlijk de tussenstand van de Valken toto.

Zondag 19 december 2004 – aanvang 14.00 uur.

De Valken – Westfriezen
Vitesse 22 – SRC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken