E3 wint gemakkelijk, trainer blijft lekker zitten !

Hallo trouwe leesbopper,

Je leest het goed, deze trainer loopt nog niet weg, de Valken E3 zit gewoon goed op schema, no problems. De voorjaarsreeks draait al weer zo’n week of 6 a 7. Vandaag was voor ons pas de tweede wedstrijd.

Het zag er niet naar uit dat er gevoetbald zou gaan worden, maar gelukkig de sneeuw en vorst bleef weg uit het Westfriese landschap.
Opgetogen gingen we vanmorgen op volle sterkte op pad naar een, op papier, pittige tegenstander. DINDUA E1 tegen de Valken E3. Maar goed, de vorige, DESS E1, gaf ook geen probleem, voor ons is geen zee te hoog….

De tegenstander kwam het veld op, toen kreeg ik al een prettig voorgevoel. De mannen in het Oranje zagen er stevig uit, ietwat te stevig zelfs. Het overwicht, wat toch een Amerikaans-Nederlands probleem gaat worden, was hier zeker aanwezig. Dit wordt makkelijk, jongens op die leeftijd, daar zit veel te kort beweging in. M’n voorgevoel kwam liet al gauw de waarheid zien.
Keeper Kees en de tweede helft Harm hebben misschien bij elkaar 10 ballen gehad, waarvan 8 terugspeel ballen.

We speelden geen topwedstrijd, er werd veel te veel gelopen met de bal, en van de 10 keer alleen op de keeper gingen er maar een paar in, heel slordig. Maar toch.

De ruststand was al 0-3 door drie goals van de goalgetter Christian, de tweede helft maakte hij er nog een en maakte Bart de vijf vol. Een mooie uitslag, Dindua E1- de Valken E3 0 – 5, daar kan je mee thuiskomen.

Volgende week wel een pittige denk ik. Thuis tegen VVS E2. Uit betrouwbare bron vernomen, dat ze het in Spanbroek niet zo nauw nemen met de leeftijden van de jeugd. We zullen zien. Wij zijn nog jong, maar kunnen gewoon lekker ballen.

Mannen, maandag zie ik jullie weer op het trainingsveld. Geniet lekker van de partij van Frank & Bart vanmiddag,

Prettig weekend,

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken