E3 houdt 1e klasser op 2 – 2

Hallo Paashaas,

Dat was ff wennen, zaterdag middag pas om vier uur spelen. ’s Ochtends vroeg al de tas gepakt, buiten regen, hangen voor het raam en maar wachten tot laat in de middag.

Gelukkig daar komt de zon, nu wordt het leuk. 2 uur, half 3, de tas achterop, op naar het Valken terrein. Veel te vroeg, maar toch, we hebben er zin in.
Geen competitie (alweer), maar een oefenpotje als voorwedstrijd voor het eerste team. Zij tegen MFC, dus wij ook tegen MFC. Wij E3, zij E1, we durfden na de mooie overwinning van afgelopen week de confrontatie wel aan. Er was geen spanning bij de mannen voor de wedstrijd. Wel bij de spelers van Valken 1. Zij kwamen het veld op met de schrik in hun lijf. “We hebben wel erg veel pupillen van de week deze keer” Dat wordt heel wat ballen tekenen?

Maar nee hoor, geen pupillen van de week, dit taak was voor JELMER. Een echte voorwedstrijd, zoals ik in de vooruitblik al aangaf, MFC E1 is een 1e klasser. (2e jaars E) We zouden dus flink aan de bak moeten. Helaas kon de coach van de Medemblikkers maar 7 man op de been krijgen. Het werd dus 7 : 7, wij met twee wissels, dat is niet echt leuk, wisselen met 1 man gaat nog, maar met 2 geeft altijd een hoop onrust in het veld. Gelukkig pakten de Valken dit ook deze keer weer goed op.

De eerste helft was duidelijk voor MFC. Je kon zien dat ze terecht hoog spelen, de bal ging goed rond en er liepen er een paar spelers tussen die echt heel goed waren. Twee keer wisten ze het net achter Kees te vinden. Daar konden wij niet veel tegen over stellen, al hadden er wel een paar in gekund de eerste helft. Ruststand daarom 0 – 2. Maar niet getreurd. Vorige week stond het met de rust 1-1 en kwam ook alles goed de tweede helft. Ook deze keer. MFC kwam uit de kleedkamer met het gevoel dat ze het wel hadden gewonnen. Niet dus. De tweede helft was absoluut voor de Valken. Twee keer werd er zelfs gescoord. En ook nu hadden dat er meer moeten zijn. (sorry, ik ben niet gauw tevreden).

Eindstand 2 – 2. Uiteraard een prachtige uitslag voor een 1e jaars E-team tegen een 2e jaars die ook nog hoog speelt. Mannen ik ben weer trots op jullie. Er werd weer hard voor gewerkt.

Maandag trainen we niet, de paashaas houdt dit tegen, maar woensdag staan we weer op scherp om de jullie klaar te maken voor de volgende partij, uit naar DESS E1. (Sijbekarspel).

Ik wens jullie allemaal heel fijne Paasdagen, geniet ervan.

Gr.
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Copyright © 2024 De Valken