E3, een wedstrijd met twee gezichten

Hallo trouwe lezer,

Wederom een ‘verre’ wedstrijd voor ons doen. Uit naar VVS E2 te Spanbroek. De kilometers vallen wel mee, maar om er te komen is altijd een heel gedoe. Met twee bussen op pad vandaag. Ja je leest het goed. De Valken E3 gaat al met bussen op stap. Al die supporters moesten elke keer met eigen vervoer, dus dacht ik, er moeten bussen klaar staan!
Een mooie blauwe en ietwat groene stonden ons bij het Valkenterrein op te wachten. We konden er met z’n allen net aan in. Zo gingen we met z’n twaalven richting Spanbroek.

Vandaag een wedstrijd met twee gezichten.
We hadden onze koppositie te verdedigen vandaag tegen de nummer vier van de ranglijst. De warming-up was gedaan, de scheids voorgesteld, handen geschut. De coach loopt naar de kant, is nog bezig met de trainingsjasjes en BOEM, daar is de 0-1. Jawel na 20 seconden had Christian de eerste er al weer in. VVS stond erbij en keek ernaar. Wat een begin, de tegenstander pakte het op zich wel goed op, deed lekker mee, maar kwam net elke keer iets te kort om het voorin af te maken. We gaven niets weg, daartegenover stond de gedrevenheid van onze mannen, die goed druk op de bal (wie verzint het…) hielden om het de Spanbroekers zo moeilijk mogelijk te maken. De score werd gestaag uitgebreid. De ruststand was maar liefst 1 – 9 !!!

Zoals ik zei een wedstrijd met twee gezichten.
De tweede helft, in de stromende regen, een heel anders VVS team. Ze hadden een andere keeper, de voorhoede spelers stonden achter en met z’n allen waren ze beter bestand tegen de wind en regen die gestaag naar beneden kwam.

Valken kwam niet meer in het spel zoals de eerste helft. Al snel was daar de 1-0 voor VVS. Ja sorry, zo zag ik het, 1-0 achter. Gelukkig maakten we nog 1-1 en pakten het spelletje toch nog een beetje op. Vlak voor tijd pakte Pim ook zijn goaltje nog mee, 1-2.
Dit gaf de eindscore van 2 – 11. Een duidelijke overwinnig, maar met een matige tweede helft.
Opmerkelijk nog deze wedstrijd was dat VINCENT het de tweede helft verschrikkelijk koud kreeg op de goal, maar dat hij kan terugzien op een fantastische middag, hij staat als verdediger zijn man, maar maakte vandaag zijn eerste goal in 2005 ! Klasse Vincent.

Volgende week de kampioenswedstrijd. Helaas maken we door het warbeleid van onze bestuurders in Zeist (en Amsterdam) de KNVB. De competitie weer niet af. We spelen, als het volgende week doorgaat, 8 van de 10 wedstrijden. Mochten we volgende week winnen, dan blijven we bovenaan staan. Dit betekent dat we niet meer ingehaald zijn door onze concurrent de Zoauven.

Ik verwacht volgende week een volle bak, alle opa’s, oma’s, ooms, tantes, broers, zusjes, vaders, moeders, vrienden, vriendinnen en nog veel meer voetballiefhebbers zijn van harte uitgenodigd dit team aan te komen moedigen om 11.15 uur thuis tegen VVS E2.
We rekenen op jullie.

tot zaterdag.
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Copyright © 2024 De Valken