Winst in 3e bekerwedstrijd: 0-7

Afgelopen woensdag 7 september moesten de dames hun 3e bekerwedstrijd spelen en wel uit tegen de dames van West-Frisia. Zij spelen 5e klasse en dus waren wij nu eigenlijk als 4e klasser de favoriet en zouden we op papier makkelijk moeten kunnen winnen. Maar dat moet dan altijd nog maar eerst waargemaakt worden! De trainer wees er ons nogmaals op dat het in dit soort wedstrijden heel belangrijk is dat we in de formatie blijven spelen en juist als het misschien allemaal wat te makkelijk gaat, niet overal en nergens gaan lopen.
Afwezig waren Kim, Madeleine en Mandy en met Wendy weer op doel en Liesbeth en Sanne L. op de bank, begonnen we aan de wedstrijd met Gesina als laatste man en Myra als rechtsback (vanwege het ontbreken van Madeleine, die er misschien zondag ook niet zou zijn)
Al snel bleek dat we inderdaad stukken sterker waren en dat blijkt ook wel uit het feit dat onze keepster Wendy slechts 1 of 2 ballen in de hele wedstrijd te verwerken kreeg, waaronder nog een terugspeelbal ook.
De rust brak aan met 0-3 door doelpunten van Chantal na goed doorgaan van Guda, nogmaals Chantal na een pas van Danielle en een van Patricia na een pas van Guda. Jolene en Sanne l. raakten nog het houtwerk
In de rust was de trainer redelijk tevreden, alleen had volgens hem de score wel wat hoger kunnen zijn. Hij benadrukte nogmaals dat het, hoe moeilijk ook, belangrijk was op de eigen positie te blijven spelen en goed te kijken wat je medespeelsters doen (bv. dus niet Guda en Jolanda allebei inschuiven naar voren!) Verder vond hij dat voorin beter gekeken moest worden of de bal ook wel eens terug gelegd kon worden op bv. Patricia en Guda die beide een goed schot in de benen hebben.
Na de rust min of meer hetzelfde spelbeeld met doelpunten van Guda die fraai de bal in de kruising schoot, van Danielle die een vrije schop vanaf een meter of 20 keihard inschoot, van nogmaals Guda en de laatste was van Patricia die van afstand raak schoot. Eindstand derhalve 0-7.
Al met al een gemakkelijke overwinning, maar niet echt een testcase voor de eerste competitiewedstrijd tegen MFC.

Beker 2005/2006: 3 1-0-2 3 8-7
Beker 2004/2005 3 0-0-3 0 1-17

Doelpunten: Guda 3
Chantal 2
Patricia 2
Danielle 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Copyright © 2024 De Valken