D2 kansloos in W’shoof

In mei dit jaar waren de eerste selectie wedstrijden voor de nieuwe D-teams voor dit huidige seizoen. Na enkele wedstrijden werden de teams gevormd.
Voor wat betreft de D-2 werd het een mengelmoes van E-2 / E-1 / D-2 en D-3 – spelers. Op voorhand een uitdaging om er een (h)echt team van te maken.

Nu in oktober, na 6 oefenwedstrijden en 3 competitiewedstrijden begint het er op te lijken. Het aftasten is voorbij, de spelers kennen elkaar en het begint te wennen op het grote veld.

Op voorhand had ik hoge verwachtingen, dus ingeschreven in de 2e klasse, dat moet te doen zijn. Nu moet ik helaas constateren, dat het misschien ietwat te hoog gegrepen is.
Valken heeft een probleem, we zijn allemaal zo lief. Een scheppie Hoornse bluf, Medembliks arogantie, Streker knokken, dat mis ik wel eens bij de Valken. Zo ook gister weer. Uit naar VVW D2, als je die geel/zwarten zag was het niet zo’n sterk team, maar toch, net ff dat extra zetje, sprintje, tikkie dat was er wel.

7-0 was maar liefst de einduitslag. flink balen natuurlijk. Tenminste voor mij…..
We speelden op het verste veld, een pittig stukkie teruglopen dus en in de kleedkamer aangekomen waar de mannen het al vergeten leek wel…… Ik ben maar even buiten gaan staan…..

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Copyright © 2024 De Valken