C1 wint

C1 wint eerste competitiewedstrijd.

C1 heeft de eerste punten binnen, het speelde de eerste wedstrijd in de 2e klas tegen SEW. Valken begon overtuigend, zette veel druk,maar vergat te scoren, de eerst uitvallen van SEW waren ook gevaarlijk en De Valken had het geluk dat een SEW- doelpunt door de scheidsrechter werd afgekeurd.
Vlak voor rust scoorde De Valken: Tijmen en Francisco zorgden voor 2-0 ruststand. Wat we nu net niet hadden afgesproken in de rust gebeurde helaas wel, SEW maakte heel simpel 2-1 en werd het dus weer spannend.Daarna een vreseijke slechte fase waarin er totaal geen rust in het spel kon worden gebracht, het was maar zo snel mogelijk hopen op een derde goal en die bleef toch nog lang uit, Edwin maakte die belangrijke derde goal, daarna kregen we gelukkig weer meer grip op het spel en maakte Francisco de 4-1.
Een lekkere opsteker deze 4-1 en nu zo doorgaan.