Valken D2 zo’n 40 cm te klein

Hallo trouwe lezer,

Op naar Hauwert vandaag, de berichten vooraf waren al niet best. Ze hebben daar nl geen C-junioren, tenminste, ze hebben ze wel, maar het zijn er maar een stuk of 4 a 5. Dus wat gebeurt er, ze zetten ze tussen de D-pupillen. Dit mag volgens de KNVB reglementen. Ze mogen dan echter niet in de 1e klasse spelen, moeten in de 2e.

Kan je het je voorstellen, kom je daar met een eerste jaars D-team tegen ‘mannen’ (en een vrouw) van rond de 1,70. En dan te weten dat de Valken – mannen van oudsher kleine kereltjes zijn,(rond de 1.30…..) Met andere woorden, er moest gekropen worden, tussen de benen door, onder de benen door, panna met de speler en al. Tja, je verzint wel eens wat.

Er was dus weinig tegen in te brengen tegen het fysieke geweld. We beginnen toch langzaam te wennen aan het grote veld. De neuzen staan allemaal dezelfde kant en we beginnen elkaar te vinden. En dan moet je tegen zo’n team.

De uitslag (9 – 0 ) doet er eigenlijk niet zo veel toe. Het spelletje daar gaat het om en dat begint vorm te krijgen, al moet er nog veel gebeuren.

Komende week weer twee keer er vol tegenaan op de training. Volgende week thuis tegen Spirit D2, een tegenstander waar we laatst tegen hebben geoefend en maar net met 3-4 verloren. Daar hebben we dus een kans tegen. Laten we de eerste punten pakken tegen onze toekomstige dorpsgenoten.

Mannen houdt de moed erin, het tij zal keren.

Tot ziens,

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Julian Kunne, 18-05 (15 jaar)
Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken