D2, met lege handen na goede wedstrijd

Na de gewonnen partij van afgelopen week (oefen tegen KGB D2) gingen we deze week vol goede moed naar de Zouaven toe, waar de D4 op ons stond te wachten.

Thuis hadden we (kansloos) verloren met 2-5, maar ik had vandaag een goed gevoel vooraf. Die thuis wedstrijd waren we niet veel slechter als hun, echter de doelpunten gaan er bij ons wat moeizaam in. (waar hoor ik dat meer?)

Op de fiets naar Grootebroek, dat hoor je tegenwoordig niet vaak meer en dan ook nog om 08.30 uur vertrekken. Al met al een start van jewelste. Lekker voor de wind, dus ruim op tijd aanwezig op het complex welk dit weekend weer volop vrij gegeven is na de vervelende ‘ schimmel-affaire’.

De eerste helft hadden we de Zouaven lekker in de tang. Sterker, de strekers kwamen er bijna niet aan te pas. We speelden bij vlagen goed voetbal en door er een schepje werklust bij te gooien zag het er goed uit. En dan toch, die vervelende foutjes, toch weer 1-0 achter. Had niet gehoeven.
Gelukkig kwamen door een goeie pass van Robert, goed doorzetten van Marvin en slim intikken van Etienne op een dikverdiende 1-1 gelijke stand met de rust.
De tweede helft begon weer goed, de eerste minuten had je het gevoel dat er eindelijk een winstpartij in zit totdat, tja weer wat foutjes op rij.. 2-1… 3-1…. 4-1….. Waarom, die ballen van ons gaan er niet in en de tegenstander scoort ze wel. Maar ja, ook dat is voetbal.

Mannen er is hard gewerkt vandaag, het verlies was wat geflatteerd, maar als jullie zo doorgaan, dan komt die winstpartij eraan. Oefenwedstrijden winnen we al dik, nu de competitie nog.
Volgende week thuis tegen VVW, dat zal een moeilijke worden. Zij steken er een beetje bovenuit, maar Spirit en KGB zijn zeker te pakken.

De VALKEN D2 KOMT ERAAN !

Gr.
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 01-06-2024
Ochtend
Isabel/Milan Vonk
Middag
Luca Bleeker/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Delano Bezuijen, 29-05 (20 jaar)
Wietse Sijm, 29-05 (32 jaar)
Charmaine Boon, 30-05 (33 jaar)
Rick Raven, 30-05 (35 jaar)
Loek Groot, 31-05 (30 jaar)
Nick Redeker, 01-06 (35 jaar)
Tim Stammes, 01-06 (25 jaar)
Copyright © 2024 De Valken