D2 weer gelijk

Tenminste de tweede helft dan…

vandaag moest het gebeuren, wilden we Spirit inhalen, dan moest er vandaag gewonnen worden van, juist Spirit d2. Zij 4 punten, wij (die hatelijke) 0.

12.00 uur vertrek, 13.00 uur voetballen, 13.01 uur, de spelers staan klaar, de laatste veters worden nog gestrikt, de scheids vraagt niet of iedereen klaar is, geeft een klein signaaltje dat Spirit mag beginnen, de veters in de verdediging zijn nog niet gestrikt, maar 13.01 uur en 20 seconden en ja hoor de 1-0 achterstand is er. Bedankt scheids.

Maar niet getreurd er zijn nog 59 minuten en 40 seconden om het recht te zetten. En dat lukt maar niet, die bal wil er maar niet in, wat we ook proberen en dan zie je, Spirit, zeker niet veel beter dan ons, een corner en ja hoor 2-0 achter, rusten!

tijdens de rust nog even de punten op de i en met een goed gevoel de tweede helft in.
Nog meer balbezit, nog meer druk, slordig balverlies, 3-0…. Hoe kan dat toch, waarom bij hun wel en bij ons niet.
gelukkig vlak voor tijd, goed doorzetten op rechts door Bas, een mooie schijnbeweging, een goeie voorzet en prima afgemaakt door Bart. Kijk het lukt dus toch, de eer is gered, maar wederom geen punten in de tas.

Jongens bedankt voor jullie inzet, jullie werken er hard voor dat is het probleem niet. Daarnaast moet ik jullie ook een compliment geven voor het team-gevoel. Het gaat wat dat betreft prima. De sfeer blijft goed, geen gemopper geen gezeur. Ook dat mag wel eens vermeld worden.

volgende week 11.15 uur thuis tegen KGB D2. Laatst hebben we in een oefenpotje van ze gewonnen. We gaan nu voor het echie, dus hou die punten op het Valken terrein!
succes met de trainingen deze week.

gr.
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken