D2 geeft voorsprong uit handen

In verband met het officiele 4 tegen 4 toernooi van de KNVB (wie verzind nu weer zoiets, doe dat in juni) was er geen competitie voor veel jeugdteams vandaag.
Voor de D2 op zich geen probleem, de trend dit seizoen is dat ze alle oefenwedstrijden winnen.
Vandaag een potje tegen de KGB D2. Een gelijkwaardige tegenstander waar we in het najaar in de competitie tegen moesten.
Tja ‘het onderwerp’zegt genoeg. Een mooie voorsprong van 2-0 werd nog voor de rust weggegeven. De ruststand van 2-3 was tegen de verhouding, maar toch de doelpunten tellen.
De tweede helft ging mooi gelijk op. De gelijkmaker hing in de lucht, maar bleef daar helaas hangen. Een bal net naast, een bal op de lat. Een speler van KGB die de bal van de lijn redde met z’n handen…. De bal wilde er niet meer in. Vlak voor tijd maakte KGB nog twee goals uit een counter. Dit resulteerde in een 2-5 verlies, maar niet getreurd, we zijn weer even buiten geweest en het publiek heeft genoten. Er werd hard gewerkt, het zonnetje scheen, 7 doelpunten, lachende kinderen. Tjonge wat kan het toch mooi zijn langs de lijn. Maar ja, winnen is toch leuker.
Volgende week maar weer, dan komt Grashoppers op bezoek, dan moeten we ons revancheren op de smadelijke nederlaag in de uitwedstrijd. Daar hadden we dik moeten winnen. We gaan er voor werken deze week op de training. de punten blijven in Venhuizen volgende week, PUBLIEK is gewenst !!!
Net als morgen Valken 1 – A.Forward !. de A van always, maar nu even niet.