D2 kansloos onderuit bij Forward

Eindelijk, ook de coach mag (kan) de korte broek aan. Na een koude voorjaars start eindelijk temperaturen voor de voetballiefhebber en dan te bedenken dat we nog maar een paar weken mogen. Blijft toch vreemd, wordt het mooi weer, moet je stoppen.
Een vreemd potje voetbal op de steppen in Hoon. Bij Forward ligt er 1 groen veld. (A) de rest is zo kaal als Culina. De groene plukjes die we gister zagen waren de stukjes plastic van het kunstgedeelte in het veld, verder nagenoeg geen gras te bekennen. Als gevolg hiervan leek het meer op een zaalvoetbal ondergrond i.p.v. een voetbalveld. Alleen de plofbal ontbrak. Hierdoor hadden de (ongemotiveerde) valken spelers totaal geen vat op de bal. hij stuiterde alle kanten op en over hen heen.
Na een 2-0 ruststand werd het uiteindelijk een kansloze 6-0 nederlaag. Thuis hadden we nog van ze gewonnen. Volgende week hebben de jongens zeker wat goed te maken in het dubbele programma. Zaterdag de Z.thuis en zondag (sorry moeders) het toernooi bij KGB.
Vermeldenswaardig is nog wel even dat ik m’n debuut heb gemaakt deze zaterdag. Helaas zien we bij de Valken vaak dat er scheidsrechters niet op komen dagen. En zie, ook bij Forward was er geen scheids te bekennen. Tja, laat ik nu standaard de bekende fluit bij me hebben. Dus Corrr mocht de UIT wedstrijd fluiten, Forward aanhang, coaches hadden hier absoluut geen moeite mee…. waar moet het heen.
.
(Peter: 1 voordeel, aan de scheids lag het niet…..)

gr.
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken