Eerste tegenstander D1 een maatje te groot

Hallo allemaal, de bal rolt gelukkig weer.

De eerste wedstrijd gelijk een officiele. Na pas 1 training waarin we compleet waren gingen vol goede moed naar de Woudia voor onze thuiswedstrijd voor de ‘Gatorade-cup’ voor amateurs.

Woudia D1, een goede bekende tegenstander, ook een heel leuke tegenstander om tegen te spelen. Als tweede jaars D gaan zij het dit jaar proberen in de eerste klasse. Wij starten als (semi)eerste jaars in de 2e klasse.

Ik denk dat velen wat zenuwachting aan de partij begonnen, voordat we het door hadden stonden we al met 2-0 achter. Maar toen we wakker waren werd er heel goed gewerkt, geknokt voor elke bal, en dik verdiend ging de 2-1 erin na een heel mooi aanval over 5 schijven. Prachtig. Daarna was Woudia echt van slag, dit hadden ze niet verwacht, we raakten twee keer de paal en hadden absoluut een penalty moeten krijgen, maar niet getreurd, we gingen evengoed dik tevreden de rust in met de 2-1.
De tweede helft begon goed, totdat heel ongelukkig de 3-1 viel, toen zakten er wat kopjes omlaag en ging het bekende ‘PAP IN DE BENEN ZITTEN’. De vakantie eist zijn tol.

Woudia liep uit naar een verdiende 5-1 overwinning. Jammer voor ons, maar niet getreurd, we hebben veel goeie dingen gezien vanavond.