D1 verliest van de wet van de grote aantallen

vrijdag avond half tien, het verlossende telefoontje, toch een wedstrijd voor de D1

1/ de grote aantallen – I
veel telefoontjes plegen dus, 13 man + chauffeurs moeten nog opgetrommeld worden. we mogen pas s middags, dus op zich tijd genoeg.

2/ de grote aantallen – II
veel afberichten, drie spelers kunnen niet om wat voor reden dan ook. Daarnaast twee spelers die eigenlijk een partijtje bij Oma hadden, maar toch het karakter toonden de ploeg niet in de steek te laten, sorry Oma. Ze zijn overigens tijdens de rust ‘overgebracht’.

3/ de grote aantallen – III
Uit naar VVW, wat een prachtig complex, veel velden, veel handbal, veel kleedkamers een prachtig nieuw complex.

4/ de grote aantallen – IV
VVW heeft wel veel, heel veel spelers, het grote voordeel daarvan, de selecties. Reeds in de E-pupillen worden heel mooie goeie teams opgesteld. Als je wat wilt, moet je daar beginnen. En ja, bij de Valken lukt dat helaas niet.

5/ de grote aantallen – V.
Het onvermijdelijke, het groot aantal tegendoelpunten. VVW D1 staat nl DIK bovenaan in de 1e klasse en oefent regelmatig met veel succes tegen hoofdklassers, een klasse waar ze zeker in thuis horen. Na een vlotte 3-0 achterstand kregen we meer grip op de wedstrijd, zelfs een paar kleine kansjes, maar dat lukt net niet. Rust: 5-0.
Doelstelling in de rust werd gezet op 7-2, je moet wat, of in ieder geval onder de 10…. Nou dat laatste konden we redden, 9-0 eindstand. Gezien de werklust en inzet op zich niet verkeerd, maar toch… 9-0

DE KLEINE AANTALLEN.
Het voetbal bloeit en groeit volop in Nederland. Kijk eens om ons heen, de Zouaven, Hollandia, Westfriezen, de Blokkers, V.V.W. veel jeugd, veel selectie mogelijkheden, veel potentie.
En wat doet de gemeente hier, asv / wsw / valken drie clubjes op redelijke korte afstand van elkaar, met teams die het net niet redden en talenten die dus weglopen naar omringende verenigingen, naar, juist ; DE GROTE AANTALLEN !!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Julian Kunne, 18-05 (15 jaar)
Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken