Hallo, daar istie weer.
Net als die andere keer
Sint en Piet in het land
Dus weer van alles aan de hand

Vandaag de topper tegen medekoploper de Blokkers D4, tenminste medekoploper, heel sniekie had Andijk vorige week verrassend van de Blokkers gewonnen, we begonnen de wedstrijd dus met 3 punten voorsprong.

Uit alles bleek dat de B getergd was en deze partij koste wat kost wilde winnen.
De Blokkers D4 is een team van talenten uit de E pupillen, die een jaartje in de D4 mogen wennen aan het grote veld. Nou talent hebben de meesten, we werden goed op de huid gezeten. Al na 1 minuut werd dat duidelijk, 1-0 achter, gelijk daarbovenop een prachtige solo van Bart (D) en de gelijke stand stond daar weer, een slippertje achterin, welk ik mijzelf mag aanrekenen (verkeerde coaching) en we stonden weer 2-1 achter en dat met 3 (!) minuten op de klok. Hierna keerde de rust weder en werd een spannend, niet goed, maar dat hoeft dan ook niet, schouwspel met kansen over en weer. Toch wisten voor de rust de stand weer gelijk te trekken. De tweede helft werd anders, de opstelling ging weer naar 4-4-2 en zie daar we kregen meer vat op het spel. Rens kreeg niet veel meer te doen en de ballen die hij kreeg, parreerde hij goed. 99% van de aanwezigen had zich neergelegd bij een gelijkspel, totdat, na hard werken en mooi samenspel achterin, de bal bij Rick kwam, hij schoof het mooi voor naar Robert, die in een draf alleen op de goal af kon met twee hijgende Blokkeniers in z’n rug. De keeper bleef (gelukkig) op z’n doel zodat in de 27e minuut toch nog de 2-3 kwam, dit was de nekslag voor Blokkers, ze hadden zo hard gewerkt dat dit wel erg tegenviel. We kregen daarna nog enkele kansen en in blessure tijd knalde Remon nog een afgeslagen corner tegen de touwen. 2 – 4, achteraf toch een verdiende overwinning voor het hele TEAM.
Volgende week thuis, wederom tegen de BLOKKERS. Als we die winnen zijn we KAMPIOEN in de najaarsreeks.

Komt allen de ploeg aanmoedigen, 11.30 uur op het VALKEN TERREIN!!