D1 Officieus KAMPIOEN

Jawel, met nog 1 wedstrijd te gaan en drie punten voor op de nr 2 en een veel beter doelsaldo zijn we vandaag na een 7 – 0 winst op de Zouaven officieus kampioen geworden in de tweede klasse.

Het was even spannend met het weer, de regen kwam gestaag naar beneden. Gaat het wel door of niet. Gekeken op buienradar.nl en ingeschat dat het na 12.30 droog zou worden, gelukkig, wij mochten het veld op.
De Zouaven uit al met 8-0 gewonnen op zich geen probleem dus deze week. En dat werd het ook, de Z deed goed mee, werkte hard, maar wij waren net even effectiever in het afmaken van de kansen. Na de 2-0 zag je de kopjes bij Z zakken, toen was, zoals je vaak ziet bij de jeugd, het geloof weg en pakten wij de voorsprong van 7-0. Goed voor het doelsaldo en het zelfvertrouwen.

Met nog 1 wedstrijd te gaan, welk volgende week om 10.30 uur op het programma staat tegen ST GEORGE D1, kan de titel ons dus niet meer ontgaan.
De jongens hebben daar deze najaarscompetitie hard voor gewerkt. We stonden niet zwaar ingedeeld, maar toch moest er elke wedstrijd hard geknokt worden. En ging het eens wat minder, dan bleven de hoofdjes om hoog en wordt er niet gemopperd.

Klasse jongens.

Programma is druk de komende week:

– Maandag trainen
– Woensdag trainen
– Vrijdagavond met z’n allen naar VOLENDAM – DORDRECHT
– Zaterdag 10.30 voetballen tegen St George
en tot slot zaterdagavond de KERST DISCO…….

je kunt het er maar druk mee hebben.

SUCCES ALLEMAAL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken