HANDBAL B1 strijd in de Mijsse

Hallo leesbopper,
Even vreemd gaan, vorige week werd ik gevraagd of ik de handbal B1 wil coachen tijdens de uitwedstrijd naar Sporting S. Uiteraard wil ik dat.

Gister dus naar de Mijsse, nooit van gehoord, maar het is een sporthal ergens in de middel of no where, in het centrum SCHERMERHORN. Na een prachtige toeriste rit en een dito wandeling kwamen we in een heel luidruchtige hal. Door de constructie galmt het verschrikkelijk als er wat geroepen wordt.

We kwamen wat laat aan, dus weinig (eigenlijk geen) tijd voor een warming up. gelijk maar vol aan de bak dus. De tegenstanders leken wat klein, dit gaf een beetje gevoel van, dit redden we wel, nou het was schone schijn. Sporting S gaf heel goed tegenstand en met name op het switchen rond de circel hadden we weinig antwoord het eerste kwartier.
Daarna pakten we het goed op, niet spelers overgeven, maar mee lopen met je vaste tegenstanders was het advies van de kant. en dat hielp. Ze kregen er bijna geen bal meer in en wij konden terug komen in de wedstrijd. Ruststand werd daardoor toch hoopvol op 10-6 gezet. (wel achter helaas)

We zouden het de tweede helft wel even recht zetten. Dit lukte helaas niet. Wederom door het alsmaar switchen en de daardoor ontstane overtredingen (afklemmen ofzo)kregen we veel tegen van de (ietwat partijdige) scheids. De ene penalty na de andere werd gegeven. Nee hier waren we niet tegen opgewassen. de eindstand van 19-12 was niet eens zo gek. We gingen eervol ten onder.
Ik kreeg na de wedstrijd nog een prachtige lezing van de scheids, die apetrots op zich zelf was.

Moiden bedankt voor jullie inzet. Een leuke ervaring weer om zo’n partij te coachen, absoluut anders dan een voetbal partij.

groeten een heeeeeel fijne feestdagen,

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken